waarom (transitie)programma's?

Ik geloof in verbeteren volgens vaste transitieprogramma's. Programma's waarbij mijn klanten weten waar ze aan toe zijn en die de organisatie de tijd geven de kennis te laten landen.

Jarenlange ervaring in het verbeteren van organisaties volgens verschillende methodieken maakt dat ik de kennis heb om te bepalen wat écht bijdraagt aan het benutten van de kansen in jouw organisatie. Het is een illusie dat iemand van te voren zou kunnen weten welke oplossing relevant is om het verbeterpotentieel in een organisatie te verzilveren. Daarom bied ik oplossingen in de vorm van transitieprogramma's die elk zijn opgebouwd volgens vaste bouwstenen. Soms zit daar overlap in. Hóe en in welke mate van diepgang elk van deze bouwstenen wordt toegepast in jouw organisatie is echter maatwerk. Dat gaan wij samen bepalen en ervaren door het simpelweg te doen.

Alle volgende pagina's zijn telkens volgens een vaste structuur opgebouwd. Allereerst wordt beschreven wat een aanleiding kan zijn om met dit programma te starten, gevolgd door de resultaten die verwacht mogen worden.

Daaronder staan de bouwstenen die onderdeel uitmaken van deze programma's genoemd.

Benieuwd naar de programma's?